Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Neostrada TP

BlackInferno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Neostradą. Mam Liveboxa i szybkość internetu 8mb/s. Teraz mi się waha od 1 do 4 mb/s. Podczas przeglądania internetu to dla mnie żaden problem, ale jak gram w LoLa, to ciągle mnie rozłącza i zacina się, a to jest denerwujące. Co mam zrobić?

I nie piszcie kup lepszy internet albo taka jest neostrada.

AxeePL.png

Opublikowano

Powiedz jaki pakiet brałeś. 10mb/s? I co masz w umowie. Bo akurat w moim przypadku jak wziąłem dyszkę to w umowie miałem napisane, że mają mi zagwarantować 1mb i nie mniej. A powinienem mieć dychę, no robią ludzi w trąbę.

Opublikowano

W jakim miejscu masz komputer? Znajduje się on blisko okna? Prawdopodobnie występują lekkie problemy z zasięgiem.

Komputer mam przy oknie, router 5 metrów od komputera. Wcześniej wszystko było dobrze (cały czas mam komputer w tym miejscu).

A jaki masz ten router? :D Taki ten wielki,stary na ktorym się świeci co jakiś czas logo TP ?

Mam ten stary, co wygląda jak lekko otwarta książka. :P

@Matzar Nie pamiętam co miałem w umowie. Bo miałem przedtem 2mb/s, a potem jakaś tam była żniżka i zmienili na 8mb/s.

AxeePL.png

Opublikowano

Też ostatnio mam szczególnie wieczorami zcinki i na speedtest.net po 2mb... Musisz doczekać do końca umowy i uciec od tego gówna

Opublikowano

Ja mam neostrade plus czy cos takiego, ale nie do routera liveboxa, tylko jakiegos airlive. Net waha się często od 2 do 8 MB, a pingi w world of tanks od 67 do 876...

Opublikowano

Jeżeli problem bd. występował przez kilka dni to po prostu do nich zadzwoń. Albo Ci wytłumaczą co masz zrobić lub sami przyjadą. Chodź na stronie Neo pisze, że DO xx Mb/s, wiec w teorii mogą się wykręcić.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...